Tentang Kami

Sakabéh nu cinta parental kaharti. Euweuh kuat ti pangjurung indung ngora urang miara keur permata, hirup anyar salah saeutik maranéhanana. Keur kolot batur urang, mangka jenis mawa masa depan nu sweeties tercinta.

Ningbo Rida Imp. & Exp. Co., Ltd. nyaéta parusahaan diadegkeun up ku sababaraha kolotna budding kalayan misi pikeun dianggo pikeun aman & langkung galumbira dunya pikeun kids.

The initiators pausahaan tiap geus digawé di pabrik produk ngora keur taun. Gawe bareng pangalaman di widang ieu ningkatkeun aranjeunna uninga hadé tina produk, henteu ngan dina titik manufaktur, tapi dina fungsi jeung desain.

Ieu ngeunaan nyungsi produk ngora hébat nu bisa babagi ka sakuliah dunya. Ti unggal hambalan leutik, unggal kamajuan saeutik, tim Rida geus komitmen pikeun mastikeun kualitas pikeun produk dipilih taliti.


WhatsApp Online Chat !