• 2
  • 1
  • 4
  • 5

Categories populér

  • RICS-FH51

    RICS-FH51
  • RIHC-TA01

    RIHC-TA01
  • RIST-ML80

    RIST-ML80
  • naha milih kami

Naha Pilih Us

  • Sakabéh nu cinta parental kaharti. Euweuh kuat ti pangjurung indung ngora urang miara keur permata, hirup anyar salah saeutik maranéhanana. Keur kolot batur urang, mangka jenis mawa masa depan nu sweeties tercinta.

    Ningbo Rida Imp. & Exp. Co., Ltd. nyaéta parusahaan diadegkeun up ku sababaraha kolotna budding kalayan misi pikeun dianggo pikeun aman & langkung galumbira dunya pikeun kids.

    The initiators pausahaan tiap geus digawé di pabrik produk ngora keur taun. Gawe bareng pangalaman di widang ieu ningkatkeun aranjeunna uninga hadé tina produk, henteu ngan dina titik manufaktur, tapi dina fungsi jeung desain.

    It’s all about finding great juvenile products that we can share with the world. From every small step, every little progress, Rida team is committed to ensuring quality for the carefully selected products.

WhatsApp Online Chat !