High Peisazhi baby endacak 3-in-1

Përshkrim i shkurtër:

Features: A 4-wheel high landscape baby stroller for new-born to 36-month-old kids. Two-way design makes kids facing in towards parents or out to explore the world. It adopts a 4-position reclining backrest so that kids can sit or lie in the stroller by 95°to 175°. The handle can be adjusted on height from 85 to 108cm. The stroller is designed to adopt baby carrycot and safety basket for in-car usage too. Application: In-city or urban usage. Certificate: EN1888  Model Number: RIST-ML80    ...


Detail Product

Produkt Tags

Features :

Një 4-wheel peizazh të lartë baby endacak për të ri-lindur për fëmijët 36-muajshe.

Dy-mënyrë të projektimit e bën fëmijët të përballet në drejtim të prindërve ose jashtë për të eksploruar botën.

Ajo miraton një 4-pozicion janë mbështetur mbështetëse në mënyrë që fëmijët mund të uleni ose shtriheni në karrocë nga 95 ° në 175 °.

Trajtuar mund të rregullohen në lartësi prej 85 për 108cm.

Endacak është projektuar për të miratuar djep fëmijë dhe shporta të sigurisë për përdorim në makinë too.

aplikimi :

Në-qytet apo përdorim urban.

Certifikata: EN1888

 •  Model Number: RIST-ML80                      
 •  Product Name: High Landscape baby endacak3-in-1           
 •  Material: Aluminum+Plastic+Cloth               
 •  Product Size: 
 •  Unfolding Size: 100*59*106cm
 •  Folding Size: 92*59*39cm
 •  Wheel Size: 9″/12″
 •  Package: Carton Packing                         
 •  Carton Size: 54.5*34*77.5cm
 •  Brand Name: RIDA                              
 •  OEM: Welcome
 •  Certificates: EN1888                             
 •  Place of Origin: China                                                                                       

 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !