• 2
 • 1
 • 4
 • 5

Popular Temat

 • RICS-FH51

  RICS-FH51
 • RIHC-TA01

  RIHC-TA01
 • RIST-ML80

  RIST-ML80
 • pse na zgjodhet ne

pse na zgjodhet ne

 • Të gjitha të dashurisë prindërore është e kuptueshme. Asgjë më e fortë se kërkojnë një prind të ri për t'u kujdesur për të çmuar, jetën e re të njërit tyre të vogël. Duke qenë prindërit e dikujt, kjo është lloj i mbante të ardhmen e Logos i lezetshëm të dashur.

  Ningbo Rida Imp. & Exp. Co, Ltd, është një kompani e themeluar nga disa prindër nis të lulëzojë me një mision për të punuar për një botë më të sigurt dhe më të gëzueshme për fëmijët.

  Nismëtarët e kompanisë secili kishte punuar në fabrika e produkteve të mitur për vite me rradhë. përvoja që punojnë në këtë fushë të rritur që ata të dinë më të mirë të produkteve, jo vetëm në pikat e prodhimit, por mbi funksionet dhe harton.

  It’s all about finding great juvenile products that we can share with the world. From every small step, every little progress, Rida team is committed to ensuring quality for the carefully selected products.

WhatsApp Online Chat !