High-end HDPE Car Baby Seat Group 1 + 2 + 3

Short Description:

Fitur: Lan ISOFIX disambungake baby mobil jog 9-sasi-lawas kanggo dicekel bocah 12-taun-lawas. HDPE nyuntikaken awak utama karo struktur baja internal, nggabungke EPS bahan alus kanggo tujuan kejut-panyerepan, ndadekake jog mobil versi dhuwur-mburi. Four-tamu-posisi saka sit kanggo ngapusi, nggawa ing pengalaman travel nyaman ing mobil. Aplikasi: Pick munggah lan nyelehake anak sekolah, lelungan karo sepah ing mobil. Certificate: ECE R44 / 04: 044577 l Number Model: RICS-FH51 Jeneng Product ...


Detail produk

Tags Product

fitur:

Lan ISOFIX disambungake baby jog mobil kanggo 9-sasi-lawas kanggo dicekel bocah 12-taun-lawas.

HDPE nyuntikaken awak utama karo struktur baja internal, nggabungke EPS bahan alus kanggo tujuan kejut-panyerepan, ndadekake jog mobil versi dhuwur-mburi.

Four-tamu-posisi saka sit kanggo ngapusi, nggawa ing pengalaman travel nyaman ing mobil.

aplikasi:

Pick munggah lan nyelehake anak sekolah, lelungan karo sepah ing mobil.

Certificate: ECE R44 / 04: 044577

Panggil l Model: RICS-FH51 Product Name:  Seat Baby Car            

l Material: Miner + Steel Size Struktur + EPS + Product Kain: 64 * 50 * 45cm

l Paket: Carton Sealing Size Carton: /

l Brand Name: Rida OEM: Welcome

l Certificates: ECE R44 / 04: 044577 Papan Asal: China

FH51-2 FH51-3

FH51-13FH51-10 FH51-12 FH51-14 FH51-16

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !